Are Solar Panels a Good Investment?

0
68
Wayne National Forest Solar Panel Construction
Wayne National Forest Solar Panel Construction | Image by Flickr

Met de toenemende media-aandacht over zonnepanelen, is het moeilijk om te weten of ze een goed rendement op de investering en of ze een waardevolle aankoop voor uw huis kan bieden.

Solar fotovoltaïsche panelen werden onlangs te zien in een expert Britse gids, die de verschillende manieren om zonnepanelen te krijgen voor uw huis gedetailleerd. Het kopen van een zonnepaneel systeem kan duur zijn, met een gemiddelde serie kost in de regio van £ 11.000. Daarom is het belangrijk om te begrijpen dat ze een substantieel rendement kunnen bieden en om deze reden moet worden gezien als een investering.

Zonnepanelen, eenmaal geïnstalleerd, zal u voorzien van gratis elektriciteit die u kunt gebruiken in uw huis om macht uw apparaten. Door het gebruik van deze elektriciteit u uw energierekening verlagen door het kopen van minder van uw leverancier. Zul je jezelf ook beschermen tegen toekomstige energie prijsstijgingen. Als de prijs van elektriciteit blijft stijgen, zal uw spaargeld groter zijn.

Door het gebruik van hernieuwbare elektriciteit geproduceerd door fotovoltaïsche panelen, bent u ook het maken van een investering in de toekomst als je het verminderen van uw uitstoot van koolstof. Door niet te kopen elektriciteit van uw energieleverancier die afkomstig is van verbrande fossiele brandstoffen, kunt u uw ecologische voetafdruk te verminderen en het milieu te helpen.

Het feed-in tarief

Het feed-in tarief maakt zonne-energie panelen een briljante investering. Geïntroduceerd in april 2010, werd de regering gesteunde tarief ontworpen om de opname van fotovoltaïsche (PV) technologie te stimuleren om de koolstofuitstoot van het land te verminderen. Na succesvol in landen als Duitsland, Spanje en Tsjechië bleken te stimuleren van zonne-PV, de feed-in tarief (FIT) zorgt ervoor dat uw energieleverancier betaalt u voor elke eenheid elektriciteit die uw systeem genereert, zelfs als je het allemaal gebruiken in uw huis.

Toch zal de zonnepanelen meestal het genereren van meer elektriciteit dan u kunt gebruiken en zal dus het overschot te exporteren naar de National Grid voor anderen om te profiteren van. Je zal extra worden betaald voor de elektriciteit die u exporteert.

De pasvorm maakt het investeren in een zonne-paneel array de moeite waard, omdat de betalingen zijn gegarandeerd voor 25 jaar, tax-free en geïndexeerd. Ze bieden een grote return on investment. Hoewel de gemiddelde binnenlandse systeem £ ​​11.000 zal kosten, de feed-in tarief betekent dat het zal betalen voor zichzelf in tien jaar. De betalingen zijn gegarandeerd voor 25 jaar en zodra het systeem heeft betaald voor zichzelf, de verdere betalingen zijn pure winst.

gemiddeld een binnenlandse zonne-PV-systeem zal een tarief van 11% van het rendement op de investering, die is voorzien bijna vier keer wat hetzelfde geld kon verdienen op een spaarrekening of een ISA.

Source: http://ezinearticles.com/?Are-Solar-Panels-a-Good-Investment?&id=6516617 by Aaron A Dicks

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here