DIY Solar Panels – Tips and Tricks

0
78
UK Solar Energy Experiment Panel
UK Solar Energy Experiment Panel | Image by Flickr

DIY zonnepanelen kan een leuke en gemakkelijke project op te bouwen met behulp van eenvoudige hulpmiddelen, materialen en zonnecellen, waar u kunt genereren van uw eigen elektriciteit, maar ook een goed gevoel over het doen van uw iets voor het milieu te voelen zijn.

Het goede nieuws is dat zonne-energie is mogelijk als u in veel landen leven, zowel in het noorden en het zuidelijk halfrond kun je zonnepanelen te installeren, ofwel verminderen uw elektriciteitsrekening, of stap uit het elektriciteitsnet en volledig zijn energie zelfvoorzienend .

Voor de betrokkenen indien zij ontvangen voldoende zonlicht, weet u dat zonne-energie systemen worden geïnstalleerd als ver noorden als Alaska, hoewel, natuurlijk, zal je veel meer zonne-energie het dichter bij de evenaar u ontvangt zijn, (weet je dat je zonne-energie op bewolkte dagen kunt maken).

Als een huiseigenaar, er zijn vele manieren om uw zonne-energie systeem te plaatsen, op het dak, gemonteerd op een paal, als een zonne- macht array in uw tuin, of als u een camper, kunt u zonne-energie te gebruiken als u op reis.

De belangrijkste eis bij de bouw van zonnepanelen hoe goed jullie samen solderen van de zonnecellen, een rommelige baan uw zonnepaneel efficiëntie

aanzienlijk te verlagen.

De volgende overweging is om de zonnepanelen te installeren op de juiste plaats en in de juiste hoek naar de zon, om de meest directe zonlicht ontvangen. Waar u plaatst uw zonnepanelen, in gedachten houden dat uw panelen wekken stroom best wanneer in direct zonlicht, door direct op het zuiden, vooral dat er geen schaduw op de middag.

Als er obstakels of bomen blokkeren het zonlicht , indien mogelijk, verplaats de obstakels uit de weg, of snijd de bomen naar beneden.

Idealiter moet uw zonnepanelen in de zon het grootste deel van de dag.

Om u te helpen de de meeste van uw DIY zonnepanelen, hier zijn enkele tips:

  • Doe een snelle zoektocht naar zonnecellen en u zult worden voorzien van een aantal opties te overwegen. Een optie is “klasse B” zonnecellen. Grade “B” betekent gewoon dat ze vlekken, gebroken hoeken of andere problemen die hen verhinderen verkocht als gloednieuwe cellen, vaak zijn deze klasse “B” zonnecellen zijn nog steeds zeer efficiënt, zoals altijd, wordt verwezen naar de verkopers feedback en lees de beschrijving zorgvuldig.
  • Cellen worden meestal verkocht in groepen van 36.100, en 108. Als je 108 cellen, zult u in staat om drie panelen te creëren met elk paneel bestaat uit 36 ​​cellen.
  • Zoveel mogelijk, ga dan voor tabbed zonnecellen, dit maakt de bedrading gemakkelijker voor u. Je kan hebben om extra te betalen, maar het gemak zal de moeite waard zijn. Als je niet kopen tabbladen zonnecellen, moet u de lipjes op voordat u de zonnecellen naar beneden kunnen lijmen solderen.
  • Beschouw het solderen van een “diode” op uw panelen, dus je houdt de macht stromen slechts in één richting. Als u de batterijen aan de macht die tijdens de dag op te slaan, zal dit voorkomen dat de kracht terugstroomt van de batterijen en in de zonnepanelen, aftappen wat kracht die je tijdens de dag kan zijn opgeslagen. Als u een charge controller, zal er geen behoefte aan een diode zijn.
  • De gemakkelijkste plaats om zonnecellen te vinden voor uw zonnepanelen online. Sites zoals eBay zijn bijzonder goede plekken om te helpen vereenvoudigen uw zoekopdracht. Probeer te zoeken met deze zoektermen, “site: ebay.com polykristallijn silicium zonnecellen”, “site: ebay.com Poly Zonnecellen” of. “Site: ebay.com Poly Zonnecellen rang B”, als voorbeelden

Ik hoop dat u deze suggesties nuttig zijn voor je eigen DIY project om elektriciteit te produceren en te helpen bij de bescherming van het milieu hebben gevonden.

Source: http://ezinearticles.com/?DIY-Solar-Panels—Tips-and-Tricks&id=6989011 by David Anders

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here