How to Install Marine Solar Panels

0
100
View of Solar Panel
View of Solar Panel | Image by Flickr

Zonnepanelen kunnen een grote hulp voor zeilers, waardoor vitale lampen en apparaten functioneren, zelfs wanneer de batterijen bijna leeg zijn of een generator storingen. Ze zijn ook een veel rustiger manier van het opladen van batterijen!

Leren mariene zonnepanelen installeren van vitaal belang voor de zeiler die hun voordelen wil zal zijn, maar eerst moet hij of zij leren welke zonnepanelen beste zijn. Drie typen zonnecellen worden vaak gebruikt in zonnepanelen, elk met zijn eigen voordelen. De matroos moet deze voordelen te leren en selecteer de zonnepanelen die het beste voor de noodzaak zijn.

Soorten Zonnepanelen

Zonnepanelen moeten worden van schaduw gehouden, zoals grijze cellen trekken energie voor zichzelf van andere cellen.

1. Zonnepanelen met behulp van monokristallijne cellen hebben een hoge conversie-efficiëntie, en nemen minder ruimte in, maar gebrek aan bescherming schaduw.

2. Zonnepanelen met polykristallijne cellen hebben nog hogere conversie-efficiëntie, nemen nog minder ruimte, maar nog steeds geen bescherming schaduw.

3. Zonnepanelen met amorf silicium cellen hebben een lagere conversie-efficiëntie, en nemen meer ruimte, maar hebben wel bescherming schaduw. Dit kan vooral belangrijk op een zeilboot te zijn.

Marine zonnepanelen zijn verkrijgbaar in zowel harde en flexibele types. Hard zonnepanelen kan worden bevestigd aan het dek, terwijl de flexibele zonnepanelen kunnen worden vastgemaakt aan het dek of canvas.

grootte en het aantal zonnepanelen

Het leren hoe te installeren mariene zonnepanelen berekeningen bevatten om te bepalen welke maat en hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Deze informatie is direct beschikbaar op het internet door te zoeken op de vraag: “Hoe groot zonnepaneel moet ik” op uw favoriete zoekmachine. De vuistregel is om voor 20% meer zonnepaneel macht dan je schatten u nodig heeft.

De plaatsing van zonnepanelen

Nadat u de grootte hebt bepaald en aantal zonnepanelen nodig is, zult u beter in staat om te bepalen waar ze worden geplaatst. De beste plaatsen zijn afhankelijk van de configuratie en de grootte van de panelen van de boot. Neem de tijd en denk dat het door. Lees de instructies die bij uw zonnepanelen kwam. Wil je alle schendingen van de garantievoorwaarden te vermijden

Het eenvoudige antwoord op hoe mariene zonnepanelen te installeren is. In de zon. Selecteer locaties die maximaal zonlicht te krijgen zonder schaduwrijke plekken.

In het plaatsen van mariene zonnepanelen, overweeg dan het gebruik van extra bars / braces om de panelen te beveiligen. Je wilt natuurlijk dat ze stabiel blijven.

Hoe te installeren Marine Zonnepanelen

Uw marine zonnepanelen moeten duidelijke instructies voor installatie. Naast deze, rekening houden met de volgende

De marine zonnepaneel systemen hebben drie hoofdcomponenten:.

1. Zonnepanelen om het zonlicht te verzamelen en produceren van een vergoeding voor u.

2. Laad controller om de heffing invoeren van uw batterij te reguleren en te voorkomen dat overladen is.

3. Batterijen om de energie die uw zonnepanelen gemaakt op te slaan.

Zodra marine zonnepanelen batterijen hebt opgeladen, kunt u die energie gebruiken om de meeste 12 volt DC apparaten draaien. Deze kunnen uw veiligheid verlichting, reguliere verlichting, pompen en ventilatoren, evenals kleine toestellen omvatten. Als u een omvormer toe te voegen, kunt u ook draaien 120 volt AC apparaten, zoals een magnetron, een radio, een schotelantenne, of radio. Een omvormer is een aparte unit, niet hierboven vermeld, dat de huidige coming transformeert uit de batterij in die vereist door de meeste apparaten.

Ten eerste, controleren om te zien dat het systeem een ​​voltmeter. Als dit niet gebeurt, kopen en installeren een. Dit zal u toelaten om de lading die u krijgt te controleren.

Bevestig uw zonnepanelen veilig op zijn plaats, en sluit ze volgens de instructies in uw kit. Gebruik alleen ingeblikt marine grade draad die van de panelen om de batterijen. Als u niet zeker bent van de draad die u overweegt, vragen stellen. Reguliere automotive draad kan lijken, maar in mariene omstandigheden, zal het haar vermogen om stroom te voeren verliezen.

Handige tip

Voorverpakte marine zonnepaneel kits te nemen het giswerk uit van de installatie.

Source: http://ezinearticles.com/?How-to-Install-Marine-Solar-Panels&id=596000 by Anna Hart

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here