Solar Panels For Your Home – The Pros And Cons

0
89
UK Solar Energy Experiment Panel
UK Solar Energy Experiment Panel | Image by Flickr

Ons vermogen om de energie van de zon te benutten is een van de grootste verwezenlijkingen van de mensheid. Zonnepanelen zijn onze levenslijn in een toekomst van onzekere voorraden en stijgende kosten, maar als zinvol alternatief omdat ze het belangrijk is om alle voors en tegens van eigendom overwegen alvorens de beslissing om ze te installeren.

Bijvoorbeeld , een deel van de voordelen van het bezit van een dergelijk systeem zijn onder andere:

kan worden bijna overal geïnstalleerd

De schoonheid van de zonnepanelen is dat ze kunnen in een grote verscheidenheid aan worden geïnstalleerd locaties, waaronder enkele van de meest afgelegen plaatsen ter wereld. In sommige landelijke plaatsen in het Verenigd Koninkrijk, is het meer rendabel om zonnepanelen te hebben dan het leggen hoogspanningsdraden.

De energie is voortdurend beschikbaar

Zonne-energie is de meest overvloedige natuurlijke bron van energie op de planeet en het loopt nooit uit. Zelfs in de winter op bewolkte dagen, de zonne-energie van de zon is genoeg om elk huis in het Verenigd Koninkrijk aan te drijven.

De elektriciteit is schoon en produceert geen vervuiling

Solar panelen afgeven geen vervuiling. Er is geen uitlaatgassen, geurende emissies of vervelende bijproducten van de opwekking van elektriciteit, en zonnepanelen niet een carbon footprint te hebben. Zij produceren slechts schone verontreiniging-vrije energie.

Ze zijn stil

In tegenstelling tot de meeste fossiele brandstoffen gebaseerde energie en sommige hernieuwbare energiebronnen zoals windmolens, er is geen lawaai van zonnepanelen. Ze produceren elektriciteit erg rustig.

U verdienen en geld besparen vanaf de dag het is geïnstalleerd

De lancering van de feed-in tarief door de overheid betekent dat elke maand je wil geld ontvangen op drie verschillende manieren. Je krijgt geld voor elke eenheid elektriciteit u genereert, dan is meer geld voor een eventueel overschot eenheden u terug exporteren naar de National Grid, en ten slotte grote besparingen op uw nutsbedrijven als je de energie die je in plaats van wat aan u geleverde genereren gebruiken. En de inkomsten is belastingvrij en gekoppeld om gelijke tred te houden met de inflatie.

Ze hebben erg weinig onderhoud

Afgezien van een controle om de vijf jaar door een installateur , zonnepanelen zijn echte ‘fit and forget’ technologie en hebben weinig inspanning van u deel na hen te kijken tijdens hun 30 jaar levensduur. In zeer zware sneeuwval kan het nodig zijn om een ​​aantal van de panelen te verwijderen, hoewel de panelen te produceren sommige restwarmte die, samen met een speciale coating, stopt de sneeuw van de afwikkeling.

Maar er zijn ook enkele belangrijke overwegingen rekening houden met:

De nadelen …

Ze Kan een groot Up Front Expense

Het grootste overweging van zonnepanelen is hun prijs. Aan feed-in tarieven te ontvangen moet je zelf de panelen en dat betekent dat het vinden van een paar duizend pond in een keer om uw systeem te kopen en laten installeren.

Energie wordt alleen Vernieuwd tijdens de Dag

Zonnepanelen alleen zetten zonlicht om in elektriciteit tijdens de uren met daglicht en het genereren van niets ‘s nachts. U kunt zich moeten aanpassen aan het gebruik van sommige apparaten zoals wasmachines en vaatwassers tijdens de dag, misschien op timers als je op het werk, om maximaal gebruik te maken van de energie die beschikbaar te maken.

Veel dingen kunnen hebben voor de Zonnepanelen Efficiëntie

Elke kleur die valt op de panelen kan potentieel te verminderen of zelfs hun efficiëntie te blokkeren. Zachte schaduw, zoals draden gemakkelijk kan worden behandeld, maar harde schaduw zoals grote bomen of een hoge naburige dakkapellen of rooflines zijn veel moeilijker te behandelen als je buurman is van opzet op het hebben van hen.

langdurige slechte weer kan verminderen uw Output Aanzienlijk

Dagen van de winter stormen kan een nadelig effect hebben op de hoeveelheid energie die de panelen zijn in staat om te zetten hebben. Dit zal op zijn beurt invloed op hoeveel elektriciteit je produceert en de hoeveelheid geld die u ontvangt van het feed-in tarief schema.

Ze zijn energie-intensieve te produceren

Terwijl de panelen zelf niet vervuilend eenmaal op zijn plaats, de hoeveelheid energie en chemicaliën en metalen die in de fabricage niet. Er zijn ook de vervuilende effecten van het vervoer wordt gebruikt om ze te verzenden van de fabriek naar de leverancier.

You Have To Have De haaks op uw dak

De ideale dak op het zuiden gelegen op een 60 o hoek , maar goede resultaten kunnen ook worden verkregen uit de daken schuin 90o weerszijden – zuidwest tot zuidoost. Het noorden gelegen daken zijn niet geschikt

Het kan lang duren om Payback bereiken

De gemiddelde zonnepaneel systeem kan duren ongeveer 10 jaar terug te betalen -. Dat is voor u om zo veel inkomen in feed-in tarieven verdienen als de panelen kost je te hebben geïnstalleerd.

Investeren in zonnepanelen vandaag de dag is investeren in je toekomst morgen. Er zijn maar weinig mensen die niet kunnen profiteren van de zonnepanelen, maar onder de juiste omstandigheden en met een volledig begrip van de voor- en nadelen van deze veelzijdige en rendabele milieutechnologie.

Source: http://ezinearticles.com/?Solar-Panels-For-Your-Home—The-Pros-And-Cons&id=6601190 by Dave Baddeley

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here